Webinar DESIGNER AZI – Victor Vulpe

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer AZI, avem plăcerea să vă invităm să participați miercuri 4 noiembrie ora 14.00 la o întâlnire webinar cu designerul Victor Vulpe.

Născut la Arad, Victor Vulpe este absolvent al Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, specializarea Pedagogia Artei, promoția 2000.

Începând cu 2007 deschide Victor Vulpe atelier, devenind unul dintre cei mai buni și originali creatori de pantofi din România. Calitatea creațiilor sale este recunoscută prin participarea la expoziții precum Design Mai Berlin 2006, Materia București 2019. În 2019, a obținut locul patru mondial la World Championship in Shoemaking din Londra.

Designer Azi este un proiect ce se derulează în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR –DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.

Proiectul este coordonat de conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *