Webinar Designer AZI – Daniel Ignat

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer AZI, vă invităm să participați miercuri 31 martie 2021 ora 14.00, la o întâlnire/webinar cu designerul Daniel Ignat, care va aborda tema Fast Fashion, din perspectiva propriei activități profesionale ca designer, dar și ca visual commercial.

Accesul se realizează pe baza adresei e-uvt, accesând link-ul: meet.google.com/wbt-upgm-hxc

Daniel Ignat este designer vestimentar, visual commercial and merchandiser la Inditex ZARA pentru Berlin și Nordul Germaniei. A absolvit studiile de licență (2012) și master (2015) în design vestimentar la Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara. În paralel cu studiile de master deschide propriul atelier de design în Timișoara (2012), la care renunță când decide să plece în Austria (2015). Își continuă activitatea în domeniul visual merchandising inițial la Viena, Graz, apoi la Berlin. Activitatea ca designer i-a adus o serie de aprecieri ca finalist sau premiat al unor competiții și evenimente de prestigiu precum Copenhagen Fashion Week, Ukraine Beauty Crowning Contest, Cluj Fashion Week, Fashion Tv Summer Festival, Fashion Days, sau participarea la expoziția Futurotextile 3 curatoriată de Caroline David (Timișoara/București). Printre ultimele colaborări (2020-21) sunt cele de stilism pentru editoriale din reviste precum FlanelleGoji sauKaltblut Magazine. În prezent locuiește și lucrează în Berlin (DE).

 

Designer Azi este un proiect coordonat de conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor, ce se derulează din 2016 în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR – DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *