DESIGNER AZI – invitată: Adina Orboi

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer AZI, vă invităm să participați miercuri 6 aprilie ora 14.00 la o întâlnire/webinar cu designerul Adina Orboi, care va aborda tema soluțiilor etice în modă din perspectiva propriei activități profesionale ca designer.

Accesul se realizează pe baza adresei e-uvt, accesând linkul: meet.google.com/tyw-hztz-fxd

lucrează ca designer la OSIER în Amsterdam (NL), un brand slow fashion care lucrează colecții realizate manual, din materiale realizate din plante. Adina Orboi a absolvit studiile de licență (2017) și master (2019) în design vestimentar la Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara. Locuiește și lucrează în Rotterdam și Amsterdam.

Designer Azi este un proiect coordonat de conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor, ce se derulează din 2016 în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR – DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *