Webinar DESIGNER AZI – Sergiu Bechian

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer AZI, vă invităm să participați la o întâlnire/webinar cu designerul Sergiu Bechian, miercuri 17 martie 2021 ora 13.00care va aborda tema luxului în modă și a creației couture în acest moment, din perspectiva propriei activități profesionale.

Accesul se realizează pe baza adresei e-uvt, accesând link-ul: meet.google.com/ojr-qjwi-yng

 Sergiu Bechian este designer vestimentar, lector asociat la Birmingham City University și make-up artist pentru Christian Dior. A absolvit studiile de licență (2012) și master (2014) în design vestimentar la Facultatea de Arte și Design, Universitatea de Vest din Timișoara, continuând cu un masterat la Birmingham City University (2019). Activitatea ca designer i-a adus o serie de aprecieri sau premii ca finalist al unor competiții de prestigiu precum Young Designer of the Year 2019 Midlands Fashion Awards, Birmingham (UK), “Designer of Tomorrow” 2015 Patron- Zac Posen, Dusseldorf (DE), YKK International Fashion Competition, București (RO).

Designer Azi este un proiect coordonat de conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor, ce se derulează în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR –DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.

Proiectul este coordonat de conf.univ.dr. Andreea Palade Flondor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *