IED & FEERIC 2022 “SUPERHEROES WANTED – fashion contest”

Doi studenți ai Facultății de Arte și Design din Timișoara au fost selectați într-o completiție internațională organizată de IED (Istituto Europeo di Design) în colaborare cu Feeric Fashin Week.

IED, în colaborare cu Feeric Fashion Week, va acorda o bursă specială bazată pe merit pentru a participa la Cursul de vară de investigare a tendințelor modei desfășurat în campusul IED Barcelona în iulie 2023.

Superheroes wanted

După o perioadă lungă de incertitudine din cauza pandemiei, lumea reapare încet și caută noi coduri și stiluri de viață. Totul s-a schimbat? Va fi totul ca înainte? Cu siguranță avem nevoie de supereroi, figuri carismatice în care să întrezărim pozitivitate, creativitate și lejeritate. Competiția pe care IED și Feeric au decis să o lanseze are acest obiectiv: găsirea inspirației din lumea supereroilor, proiectarea unei colecții-capsulă de îmbrăcăminte/accesorii capabile să exprime această energie și dorință de renaștere.”

Studenții finaliști sunt Grancea Octavian și Vișovan Mihaela, studenta Vișovan Mihaela fiind și câștigătoarea concursului.

Octavian Grancea- IED Superhero
Mihaela Vișovan- IED Superhero
Mihaela Vișovan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *