Webinar Designer AZI – Ana Cristina Codreanu

Webinar DESIGNER AZI: invitat Ana Cristina Codreanu
coordonator proiect Andreea Palade Flondor
Data: 11 noiembrie 2021

https://arte.uvt.ro/cs-events/designer-azi-ana-cristina-codreanu/

În cadrul seriei de dezbateri/conferințe/ateliere deschise Designer AZI, vă invităm să participați miercuri 3 noiembrie 2021, ora 14.00, la o întâlnire/webinar cu designerul Ana Cristina Codreanu, care va aborda tema modei virtuale, a proiectării 3D în designul vestimentar și textil, din perspectiva propriei activități profesionale ca designer.

Accesul se realizează pe baza adresei e-uvt, accesând link-ul: meet.google.com/uda-pbjz-isg

Ana Cristina Codreanu lucrează ca designer la G-STAR RAW în Amsterdam  și colaborat cu The North Face sub îndrumarea lui Darren Shooter, design director la The North Face și Christopher Raeburn, director creativ al Raeburn. Este studentă în ultimul an la Amsterdam Fashion Institute, Olanda, iar în 2021 a predat ca asistent în cadrul școlii de vară de 3D virtual fashion ”The New Real”, organizat de Amsterdam Fashion Institute Olanda.

A absolvit Colegiul National de Arte Regina Maria din Constanța (2018). Locuiește și lucrează în Amsterdam (NL).

Designer Azi este un proiect coordonat de conf. univ. dr. Andreea Palade Flondor, ce se derulează din 2016 în Facultatea de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cadrul programului masteral DESIGN VESTIMENTAR – DESIGN TEXTIL, facilitând dezbaterile de idei și prezentarea experienței profesioniștilor din domeniul designului vestimentar și textil.

 

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *